Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tohle že Sobotka řekl? No sice ho k tomu museli lidi dokopávat celej rok, než pochopil, že jako sluníčkář by si v příštích volbách neškrtnul, ale nakonec to řekl fakt dobře.

0 0
možnosti

VPro paní Kolářovou,solárníci dostanou na přání EU 42miliard na rok.To jsou ty dotace .

1 0
možnosti

Pro paní Kolářovou,dotace z EU jsou pro dálnice na přepravu zboží z německých výroben v čr.Do prodejen -německých,na úchylné solární elektrárny, na větrníky hyzdící krajinu.Na podivné neziskové organizace šmírujících tzv.xenofobii.Jak řekl poslanec Foldyna, at jdou do prdele.Oni potřebujou levnou kvalifikovanou pracovní sílu v EU.No islámci to nebudou.Zatím jenom rozvrátili evropu a bude hůř.90% řeckých peněz končí německých bankách.Němci jsou bandité

2 0
možnosti

Vedle zpravodajství o rozbombardované Syrii a článků s vánočními recepty opravdu důvod domnívat se, že jde o osvětový článek v Süddeutsche Zeitung.

Jen zopakuji to, co už je v celé Unii o češích známo: natahují ruku k EU, když něco kape, ale když jde o společnou věc, tak zastrkují hlavu do písku. Vše je jenom vykrucování, co nevyvrací pravidlo. ;-D

0 4
možnosti

Jen klid. Merkelová zadupe a pan Korouhvička otočí o 180°. :-/

3 1
možnosti

tak přemýšlím ...pokud dostane za obsah hovoru v Bruselu za uši...tak se mu do toho jistě vmísil nějaký naonacista...nevěřím tomu člověku ani slovo...teče mu a socanům u národa do bot...tak se štajfuje...dle mne jen do prvního pokárání...hezké Vánoce všem a bohatou nadílku pod stromečkem vše...přeje ZD...;-);-);-)

3 0
možnosti

Jak jsem Sobotku dříve nesnášel , hlavně díky ekonomickému prznění této země , nyní se mi začíná líbit...

1 3
možnosti

Neumim si predstavit, ze by nemecke ctenare zajimal obsah rozhovoru se Sobotkou. Drtiva vetsina si maximalne precetla pouze nadpis a pokracovala ve vyhledavani zajimavejsich clanku. Staci si predstavit, kolik ceskych ctenaru by v Mlade fronte Dnes cetlo rozhovor napr. s portugalskym ministerskym predsedou.

4 0
možnosti

J83a87r38a 42R59a71n60k

24. 12. 2015 4:36

Navic uz cely svet zna postoj ceske vlady:-/

0 0
možnosti

Ono stačí počítat. Letos do Německa přitáhlo asi 1 milion migrantů .Příští rok má být situace ještě horší. Má pí. Merkelová nachystáno 500 000 bytů? To je v podstatě celá Praha. Kam půjdou , pod most , možná do Čech.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS