Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, to jsou přesně ty otázky, které si klade každý inteligentní a nezmanipulovaný jedinec, schopný a ochotný samostatně přemýšlet.

Tyto otázky však mainstream zcela účelově ani nepřipustí, natož aby ještě byl dán prostor k odborné diskusi VŠECH povolaných, tedy i těch tzv. nepohodlných, a proto umlčovaných.

Ona by se totiž naplno zjevila PRAVDA, kterou se snaží současní diktátoři zatajit, ač je průhledná jak křišťálově čistá voda.

Vám zasloužená karmaR^

P.S. Situace v předchozím roce mě znovu přesvědčila, jak snadno se lidé nechají zmanipulovat a připravit o svá základní lidská práva a svobodu, a zapadá mi to do mozaiky všech historických událostí, tedy ne jenom těch ve 20. století.

2 0
možnosti
Foto

Kladete si správné otázky, na které je jednoznačná odpověď. Ta epidemie(pandemie) se jim hodí.

Michel Foucault v knize Dohlížet a trestat napsal: "Epidemie je snem mocných, umožňuje kontrolovat populaci, určit každému jeho místo, vést o každém podrobné registry informací a vytvořit strnulý prostor, v němž každý občan podléhá přímému vlivu moci. Sen o epidemii nakažlivé nemoci je snem o vládnutí."

2 0
možnosti
Foto

Opravdu hodně smutné, že musel přijít až z daleké Tramtárie tenhle pidimaličký virus, a aniž by řekl půl slova, lidé začali o některých politicích pochybovat:-)

1 0
možnosti

I91v13o 73B70o45u98š54e

1. 1. 2021 1:04

Asi jsem na jinem zapade. Tady se odpslovslo jsko drive.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1550x
žena v domácnosti

Seznam rubrik